Games Role Playing

Forsaken World: Mobile TH 0.8.0 APK

“Forsaken World: Mobile TH” Android Mobile Role Playing Game Download.

( )
“Forsaken World: Mobile TH” APK Android Role Playing Game:-

Game Forsaken World: Mobile TH
Version New
Category Role Playing
PlayStore ID com.monstergame.xsmdl_THA
Play-Store Forsaken World: Mobile TH

Forsaken World Mobile TH 0.6.0 APK
All Game Download Links are below of this post.

Forsaken World: Mobile TH 0.6.0 screenshots 1

“Forsaken World: Mobile TH” – Forsaken World เกม MMORPG แนวแฟนตาซีโลกใบใหม่ สู่การผจญภัยที่ไม่มีวันสิ้นสุด ที่ซึ่งสมบัติและความรุ่งโรจน์รอคอยการค้นพบ บุกถ้ำมังกรค้นหาสิ่งประดิษฐ์ที่สูญหาย สนุกกับการตกปลาในที่ร่ม
ทุกการกระทำของคุณจะมีอิทธิพลต่อโลกรอบตัวคุณ เรื่องราวมากมายจะกำหนดอนาคตของคาลินดอร์ ที่จะทำให้คุณกลายเป็นส่วนหนึ่งของตำนาน
 
※คุณสมบัติ※
[โลกที่กว้างใหญ่]
ดื่มด่ำไปกับภูมิทัศน์อันน่าทึ่ง ขึ้นไปบนท้องฟ้าเพื่อชมทิวทัศน์ของคาลินดอร์ ที่คุณจะได้สำรวจดินแดนและค้นพบความลับมากมายที่ซุกซ่อนอยู่ในโลก ดื่มด่ำกับท่วงทำนองอันน่าหลงใหลของเอลฟ์ โต้ตอบกับผู้เล่นคนอื่นและแลกเปลี่ยนสินค้าและทรัพยากรของคุณเพื่อสร้างความมั่งคั่ง
 
[มหากาพย์ PvP]
กองทหารสตอร์มที่รุกรานกลุ่มผู้ต่อสู้และสัตว์ป่าที่ดุร้ายได้เปลี่ยนโลกให้กลายเป็นสถานที่อันตราย แต่ภัยคุกคามทั้งหมดไม่ได้มาจากภายนอก สงครามกิลด์ภายในปะทะกันอย่างดุเดือดเพื่อแย่งชิงดินแดนและทรัพยากร คุณจะสร้างพันธมิตรและรักษาสันติภาพหรือพิชิตในนามของภารดรภาพแห่ง
นิรันดร์ ไม่ว่าคุณจะตัดสินใจอะไรจงรู้ไว้คุณไม่ได้อยู่ตัวคนเดียว! สร้างหรือเข้าร่วมกิลด์และกลายเป็นผู้กอบกู้หรือผู้พิชิต!
 
[เล่นในแบบของคุณ]
เปลี่ยน Class ตัวละครของคุณในแบบที่คุณต้องการ ผสมผสาน Ability และ Talent เพื่อให้เข้ากับสไตล์การต่อสู้ของคุณ ปรับแต่งรูปลักษณ์ของคุณได้ดั่งใจ
เพื่อดึงความเป็นตัวคุณที่แท้จริงออกมา

พัฒนาสไตล์การเล่นของคุณเองโดยใช้ตัวเลือกการปรับแต่งที่หลากหลายและทดสอบกับความท้าทายมากมาย
 
[การเล่นเกมแบบไดนามิก]
การผจญภัยครั้งใหม่จะเริ่มขึ้นทุกครั้งที่คุณเข้าสู่ระบบ เริ่มต้นวันใหม่ด้วยการเดินเล่นในตลาดเพื่อหาซื้อไอเทม พบปะกับเพื่อน ๆ ลุยดันเจี้ยนหรือค้าขายในยามว่าง
การออกไปหาสมุนไพรง่ายๆอาจทำให้เกิดเหตุการณ์พิเศษที่นำไปสู่การผจญภัยในการล่ามังกร ไม่ว่าคุณจะเป็นผู้เล่นประเภทใดคุณจะได้เพบตัวตนของคุณใน Forsaken World
Forsaken World, a new world fantasy MMORPG. To endless adventures Where treasure and glory await discovery Raid the dragon’s lair, find the lost artifact. Enjoy indoor fishing
All of your actions will influence the world around you. Many stories will shape Calindor’s future. That will make you a part of the legend.

※property※
[Big world]
Immerse yourself in the breathtaking landscape Go up in the sky for a view of Calindor Where you will explore the land and discover many secrets hidden in the world Immerse yourself in the enchanting melodies of the elves. Interact with other players and trade your goods and resources to build wealth.

[Epic PvP]
Storm troops, invading mobs and ferocious wildlife have turned the world into a dangerous place. But not all threats come from outside. The internal guild war fiercely clashes for territory and resources. Will you build alliances and keep peace or conquer in the name of the lord of
Eternal, whatever you decide, know you are not alone! Create or join a guild and become a savior or conqueror!

[Play your way]
Change your character class the way you want, combining Ability and Talent to match your fighting style. Customize your look and feel.
To bring out your true self

Develop your own playing style using a variety of customization options and experiment with tons of challenges.

[Dynamic gameplay]
A new adventure will begin each time you log in. Start the day by wandering around the market looking to buy items. Meet with friends, wade through dungeons or trade at your leisure.
Going out for a simple herb might cause a special event leading up to your dragon hunting adventure. Regardless of the type of player you are, you will have your identity in Forsaken World.
ระบบใหม่:
ระบบราศี
ตัวละครมี Lv.200 จะเปิดระบบราศี เปิดใช้งานและอัปเกรดราศรีจะได้โบนัสสเตตัสจำนวนมาก;ใช้ราศีกระตุ้นกลุ่มดาวจะได้รับสกิลสุดแกร่งของกลุ่มดาว

ระบบใหม่ :
ศึกบุกอาณาเขต
ระบบใหม่ศึกบุกอาณาเขต โจมตีหรือป้องกันอาณาเขตในศึกบุกอาณาเขต การช่วงชิงครั้งนี้จะไม่มีวันสิ้นสุด!

  • Requirements :- Android 4.4+
  • Users :- 5773+
  • Rating :- 10.0
  • Installed :- 500,000+

Download Links